2021 Ballant amb nanopartícules

 

BALLANT AMB NANOPARTÍCULES

(Projecte Nanocaedre – II)

 
 
ESTRENA: 13.6.2021, 18:00, Gasòmetre (Parc de la Barceloneta, Barcelona)
Segon event del projecte Nanocaedre liderat pel nanoscopista i nanodivulgador Jordi Díaz, després de Nanoèxode. Aquesta vegada amb ballarina acompanyada de música de piano, dins la programació de la 14a Festa de la Ciència de la Biennal Ciutat i Ciència.
Hi estreno la meva composició “PianoNano, op. 25” per acompanyar els moviments de Crisal Rodríguez i per emmarcar les intervencions dels científics Jordi Díaz, Xavier Batlle, Teresa Andreu i Sònia Trigueros. També hi tindrem la tecnologia de Onetap, i tot sota el paraigüa de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), El Nanoscopista i Universitat de Barcelona (UB).
+ info: https://www.enciclopedia.cat/divulcat/nanocaedre-iii-ballant-amb-nanoparticules-dansa-poesia-i-musica-per-representar-el-mon-nano
Entrades: és gratuït però cal reservar entrada a la web de Biennal Ciutat i Ciència a partir del 25/5/2021:  https://www.biennalciutaticiencia.barcelona/ca/programa/ballant-amb-nanoparticules-la-magia-del-mon-atomic
 

ExT9YGHWYAUgluCExT9XG2WEAAthQC

 
ENREGISTRAMENTS:
El 29.6.2021 vam fer un enregistrament d’estudi a Barcelona de l’espectacle. Aquí podeu veure’n el Teaser:
 

 
L’enregistrament complet de l’espectacle Ballant amb nanopartícules el 24.9.2021 a l’Auditori del CosmoCaixa de Barcelona està al canal de YouTube de l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB:

 
Fragments de l’espectacle representat a la Residència d’Investigadors (Barcelona) el passat 13.11.2021 estan en aquest vídeo de YouTube:
 

 

ALTRES REPRESENTACIONS:
Durant 2021 i 2022 s’ha realitzat un total de 7 representacions públiques (Bienal Ciutat i Ciència, Nit de la Recerca al CosmoCaixa, Festival Ciència a Escena de l’Hospitalet de Llobregat, Setmana de la Ciència). En una d’elles (la del 16 de juliol) no he pogut tocar per problemes d’agenda, però s’hi ha escoltat la meva música gràcies a les mans expertes de Pascal Morente (tot un honor!).
Veure AGENDA per més detalls.

A %d bloguers els agrada això: