2021 Ballant amb nanopartícules

 

Ballant amb nanopartícules: la màgia del món atòmic

(Projecte Nanocaedre – II)

 
 
ESTRENA: 13.6.2021, 18:00, Gasòmetre (Parc de la Barceloneta, Barcelona)
Segon event del projecte Nanocaedre liderat pel nanoscopista i nanodivulgador Jordi Díaz, després de Nanoèxode. Aquesta vegada amb ballarina acompanyada de música de piano, dins la programació de la 14a Festa de la Ciència de la Biennal Ciutat i Ciència.
Hi estreno la meva composició “PianoNano, op. 25” per acompanyar els moviments de Crisal Rodríguez i per emmarcar les intervencions dels científics Jordi Díaz, Xavier Batlle, Teresa Andreu i Sònia Trigueros. També hi tindrem la tecnologia de Onetap, i tot sota el paraigüa de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), El Nanoscopista i Universitat de Barcelona (UB).
+ info: https://www.enciclopedia.cat/divulcat/nanocaedre-iii-ballant-amb-nanoparticules-dansa-poesia-i-musica-per-representar-el-mon-nano
Entrades: és gratuït però cal reservar entrada a la web de Biennal Ciutat i Ciència a partir del 25/5/2021:  https://www.biennalciutaticiencia.barcelona/ca/programa/ballant-amb-nanoparticules-la-magia-del-mon-atomic
 

ExT9YGHWYAUgluCExT9XG2WEAAthQC

 
ENREGISTRAMENT:
El 29.6.2021 vam fer un enregistrament d’estudi a Barcelona de l’espectacle. Aquí podeu veure’n el Teaser:
https://youtu.be/7T2At6Wa148
 
ALTRES REPRESENTACIONS:
16.7.2021, 20:30, Universitat de Barcelona, Jardí de l’Edifici Històric, Gran Via de les Corts Catalanes, 585
En aquesta representació del juliol jo no he pogut tocar per problemes d’agenda, però s’hi ha escoltat la meva música gràcies a les mans expertes de Pascal Morente (tot un honor!)
+info
 
FUTURES REPRESENTACIONS:
Veure AGENDA

%d bloggers like this: