2021 Ballant amb nanopartícules

 

BALLANT AMB NANOPARTÍCULES

(Projecte Nanocaedre – II)

 
 
ESTRENA: 13.6.2021, 18:00, Gasòmetre (Parc de la Barceloneta, Barcelona)
Segon event del projecte Nanocaedre liderat pel nanoscopista i nanodivulgador Jordi Díaz, després de Nanoèxode. Aquesta vegada amb ballarina acompanyada de música de piano, dins la programació de la 14a Festa de la Ciència de la Biennal Ciutat i Ciència.
Hi estreno la meva composició “PianoNano, op. 25” per acompanyar els moviments de Crisal Rodríguez i per emmarcar les intervencions dels científics Jordi Díaz, Xavier Batlle, Teresa Andreu i Sònia Trigueros. També hi tindrem la tecnologia de Onetap, i tot sota el paraigüa de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), El Nanoscopista i Universitat de Barcelona (UB).
+ info: https://www.enciclopedia.cat/divulcat/nanocaedre-iii-ballant-amb-nanoparticules-dansa-poesia-i-musica-per-representar-el-mon-nano
Entrades: és gratuït però cal reservar entrada a la web de Biennal Ciutat i Ciència a partir del 25/5/2021:  https://www.biennalciutaticiencia.barcelona/ca/programa/ballant-amb-nanoparticules-la-magia-del-mon-atomic
 

ExT9YGHWYAUgluCExT9XG2WEAAthQC

 
ENREGISTRAMENT:
El 29.6.2021 vam fer un enregistrament d’estudi a Barcelona de l’espectacle. Aquí podeu veure’n el Teaser:
https://youtu.be/kpjk7FoNpRQ
 
ALTRES REPRESENTACIONS:
Durant 2021 s’ha realitzat un total de 6 representacions (Nit de la Recerca al CosmoCaixa, Festival Ciència a Escena a l’Hospitalet de Llobregat, etc.). En una d’elles (la del 16 de juliol) no he pogut tocar per problemes d’agenda, però s’hi ha escoltat la meva música gràcies a les mans expertes de Pascal Morente (tot un honor!).
Veure AGENDA per més detalls.

%d bloggers like this: